onsdag 24 juli 2013

Eh ah på allmän (Julias) begäran, lite bilder på det jag (och mor) fick hem från Zara igår. Använder fortfarande Lightroom så allt ser åt helvete ut.
Kappan är själva grejen. Var bitter i ett halvår över att jag inte köpte den när vi var i Frankrike, men det kändes ju som sagt lite omotiverat att shoppa då. Plus att jag gav 300;- nu och den kostade 1000;- (tror jag) då. Varför ha diskreta ytterplagg liksom? Varför ha mindre än femton kappor?


 Vanlig, basic, randig tröja. Ekologisk bomull, vilket ju är ett plus om man tänker på sånt. Femtio spänn, tänkte jag. Dålig bild dessutom. Men värt köp. Superskön. Och jag gillar inte ens trekvartsärm.

 Gorgeous guldorangea sidenshorts. Mhm. MHM. Äh. Ah. Gillar ju mina blåvita så mycket så nu kan jag ha samma modell fast varva färg, mönster och material. Som om att alla barn på jobbet inte redan påpekat att jag ju har samma tre par shorts på mig hela tiden.








Mamma köpte en klänning och en väska, men tog med sig klänningen så nu är det ett plagg mindre som jag kan ta ur hennes garderob D: Varför ha egna kläder liksom? Jobbar mig stadigt igenom hennes Indiskaklänningar..
Iallafall. Awesome läderväska med grafiskt mönster blabla. Och jag gillar inte ens rött ju.


Så nu kammar jag angoratröjan och putsar mina jodphurs i väntan på hösten.

söndag 21 juli 2013

Bakom mig i kassan på hemköp igår; mor och dotter köper lösviktssallad till middag eller något. Nyttigt? Najjj, det var 90% skagenröra och ägg!

I övrigt har jag i förberedelse för att gå upp halv sex imorgon sprungit, gjort typ fem miljoner squats och peelat benen. Allt för att få ut det mesta av nattens sömn. Awesome. Har dessutom reashoppat för ett och tre så nu är man lite lätt euforisk + undrar över fenomenet Zara.
Denna affär är alltid antingen hemsk eller fantastisk beroende på;
Hemsk                Fantastisk
I Sverige             Utomlands

Av någon anledning (läs; stor mängd kvinnor med begränsad budget som i likhet med undertecknad känner att hon står litelite över H&Ms klientel både i fråga om smak och krav på kvalitet) är ju affärerna i Sverige (läs; Stockholm) alltid i ett tillstånd av inbördeskrig när man ska in där. Möjligen beroende på att affärer idag inte respekterar den jantelagsmässiga regeln från tidigt 1900-tal om att realisationer enbart ska ske tre gånger om året aka mellandagarna (INTE JULDAGEN/ANNANDAG JUL), efter Midsommar (EFTER) och någon annan gång innan nästa kollektion lanseras. Sen får väl Zara skylla sig själva eftersom att det var de som uppfann hela grejen med att pytsa ut nya produkter var sjätte vecka året om.

btw, Austras låt Painful Like, sjunger hon "I'll hide you in my underwear"?

btw2 ensam hemma hela veckan, kom på middag eller något. Ska försöka att inte automatisk svara "Jahaaaaaa! Så roligt!/Säger du det?/Naaeee!" på allt. Yrkesskada, två veckor in i karriären som fritidsfröken.

btw3 Rackarn kom precis in på mitt rum och skulle tvätta sig på ryggen medan han stod upp. Han sträckte på sig så mycket att han ramlade.

torsdag 18 juli 2013

Trendrapport på fritids, the must-haves of utflykter!;
Foppatofflor, rosa eller svarta, oavsett kön.
Pannkakor, ju fler desto bättre, oavsett magsäckskapacitet
Brago-kex
Festis med suspekta smaker
Den vanliga kepsen under den gula fritidskepsen
Överdimensionerad ryggsäck med icke-anpassade axelband
Dålig attityd till att gå samtliga sträckor längre än tvåhundra meter
Överdriven förmåga till att springa omkring konstant i tre timmar

osv.

Det har varit en lång dag.

onsdag 10 juli 2013

Dagens snackis vid lunchen på fritids; huruvida en tjej i trean på några av barnens skola hade två tofsar ofta eller bara ibland. Samt huruvida Slender finns på riktigt.

tisdag 9 juli 2013

Dagens på fritids; Jurassic Park - inte läskig
Random film där en är kär i två tjejer samtidigt och pussar båda - äckligaste filmen ever

måndag 8 juli 2013

Dagens snackis på fritids; befinner vi oss egentligen inuti Justin Beibers mage, och har han isåfall svalt hela världen eller bara skolan?

fredag 5 juli 2013

Att köpa eller inte köpa acneskjortan... Livets stora dilemma just nu. Verkligen.

Tänk att bo i en våning någonstans, tre meter i takhöjd och stukatur överallt. Ekparkett och djupa fönster med fönsterbrädor i marmor. Vara 40+, jobba med något odefinierat 25% och ägna resten av tiden åt att promenera runt och ha tebjudningar med andra 40+kvinnor och -gay män som samtliga i praktiken lever på sina makar. Gå på representationsmiddagar och köpa angorakatter för tio tusen och sen beklaga sig över de långa vita håren som ofrånkomligt fastnar på precis allting.Att svassa omkring i mogonrock, strumpbyxor och pumps inomhus, drickandes vin för att man är så fruktansvärt jävla ensam. Skämt åsido så känns framtiden rätt så förvirrad atm. Kan ha att göra med att jag för första gången faktiskt kollade igenom årets mall för arbetsproverna till Beckmans och insåg att DET ÄR EN FUCKING 100POÄNGSKURS. Och jag som hade tänkt att söka grafisk design "lite bara för att det inte kräver förkunskaper". Asså va? Kommer inte att ske.

That moment when; känd person gör en videoguide till randomsak, och failar. Åh. Pallar inte.

torsdag 4 juli 2013

Satte på mig min enda Victorias Secret-BH och helt plötsligt blev bysten ett litet bord. Najs, nu behöver jag inte hålla i drinken när minglar runt hemma på rummet!