lördag 26 oktober 2013

Inser att matte verkligen inte är min grej när jag ska räkna ut högskoleprovsresultatet och räknar helt fel så att jag tror att jag fått 1,4 på verbala delen och är på vippen att skjuta mig innan jag inser att 36+35 inte blir 59...

torsdag 24 oktober 2013

Känner mig sugen på ett par overkneestövlar. Tänk att bara skita i vädret och dra på sig en stor tröja och ett par megahöga stövlar... Svarta såklart. Har ju bara tjugo par svarta skor.

måndag 21 oktober 2013








Yo, jag gjorde en gif. Som jag måste hosta någonstans om jag ska kunna ladda upp den på tumblr.

men det funkade inte
Livet är förvirrande osv.

söndag 13 oktober 2013

Sitter och skriver med P1 på i bakgrunden. Slölyssnar lite då och då och utgår från att det är någon slags politikerintervju som pågår. Det tar skrämmande lång tid innan jag inser att det är Public Service som sänds. Gets me every time.

onsdag 9 oktober 2013

Tog en promenad för att rensa huvudet men det slutade med massor av existentiella funderingar när jag hittade i runda slängar tio tusen öronmaneter som antingen redan var strandade eller på väg att bli det. Ägnade ett tag åt att försöka mack-kasta ut allihopa i vattnet eftersom att jag fick en känsla av att de var själar, men det var/är helt enkelt för många och de fortsatte att driva upp på stranden. Jag har iallafall lärt mig att öronmaneter kan ha väldigt många olika färger, allt från brunt till blått och lila och vitt. Dessutom tror jag mig  kunna se skillnad på ett manetlik och en vanlig, levande manet. Alternativt var det zombiemaneter, vilket är svårt att avgöra när de ligger i vattnet och rör sig ungefär lika mycket självmant som levande maneter..

onsdag 2 oktober 2013

Här kommer en lista på saker som jag tycker är fruktansvärt tråkiga;

Lyssna på ateister och religiösa som diskuterar religion
Lyssna på politiskt intresserade som diskuterar politik, både från olika sidor och samma sida
Vilket man kan sammanfatta som att lyssna på två personer som pratar om något som båda har varsin benhård uppfattning om, och båda vägrar mötas på mitten. Alternativt lyssna på två moderater som diskuterar jobbpolitik. Är man på ett skadeglatt humör kan det dock vara fruktansvärt roligt att lyssna på sålänge man har ett glas mjölk tillgängligt för att dämpa eventuella magsår.

Vänta på bussen
Åka buss
Att ha tråkigt (det är tråkigt att ha tråkigt)
fem miljoner andra saker

Dessa var utan inbördes ordning, nummer ett på listan däremot;

Lyssna på och läsa om ekonomi. Finns inte många faktaområden som jag tycker är regelrätt tråkiga. Ekonomi är antagligen det enda. Jag kan inte ens med ord beskriva hur fruktansvärt tråkigt jag tycker att det är. Jag trodde att det berodde på att jag inte förstod någonting, men nu när jag läser om det så inser jag att ju mer jag förstår desto tråkigare blir det. HERREGUD. DÖ. Den enda aspekten som är intressant är den beteendevetenskapliga. Den är däremot jävligt intressant. Det är nästan så att jag skulle upprätta ett bankkonto där jag kan sätta in en slags anti-lön för att jag slipper jobba som ekonom. Typ "Jag vill nog inte jobba som ekonom nästa månad heller, jag sätter in tusen spänn på mitt antikonto".

Beteendevetenskap däremot...  hm..