måndag 27 januari 2014

Tittade på x-games igår och nu känns all annan sport lite mesig. Utom störtlopp och skidhopp men det är ju fan också omänskligt. Satt iallafall och tittade i över en timme på folk som gjorde volter med snöskotrar.

fredag 24 januari 2014

http://www.svd.se/naringsliv/pengar/bostad/de-mest-udda-objekten-pa-marknaden_8790406.svd?sidan=9

kan inte någon snälla bara köpa det och göra om till en gigantisk raveklubb?
För första gången på länge är jag lite upprörd över att vara klorallergiker, tänk vad mycket roligt man skulle kunna klorinbleka fram på gamla kläder.. Alltså typ ombrebleka allt à la sommaren 2012.

onsdag 22 januari 2014

Jag tycker att det forskas alldeles för lite (alternativt den forskning som görs trycks inte upp i mitt ansikte/kommer upp på tumblr på ett tillfredsställande sätt) om alla de smaker som man känner av som är en kombination av två andra smaker. Inte bara så den väldigt typiska smaken av apelsinjuice+tandkräm, som smakar just som urtypen av äckligt. Typ om man säger att något smakar äckligt så tänker åtminstone jag på just den smaken. Nej, jag tänker på när man kombinerar två smaker och det smakar som någonting annat. Som man vet var det är. Jag har bara två exempel. Det första är att kombon tandkräm+sill=pepparrot. Inte bara då något som påminner om pepparrot utan just exakt pepparrot. Inte på ett äckligt sätt utan bara neutralt pepparrotigt. Detta hände mig under julhelgen. Exempel nummer två hände nyss, efter att jag borstat tänderna. Jag kan inte pinpointa vad det är som kombinerats med tandkrämssmaken med resultatet är iallafall ananas. Inte god ananas utan den där äckliga lite halvt surbeska smaken som har en förmåga att få gommen att börja blöda. Just det, den smaken.
Jag efterlyser fler kombinationer. Det här känns som ett fält som borde kunna utnyttjas mer. Till exempel om man är fruktansvärt sugen på säg brysselkål, så vet man att om man kombinerar två helt andra smaker så kommer resultatet att bli brysselkålssmak. Visserligen helt utan själva känslan av att äta just det, eftersom att konsistens är en väldigt viktig faktor, men ändå.

torsdag 16 januari 2014



Moto Boy släpper nytt i mars
Yes
Fyra år sen han var det sista vi såg på P&L-10, magiskt